Blog2019-07-25T13:45:16+01:00

Blog

Lektesten in een Productieproces

Binnen productieprocessen waarbij vacuüm wordt gebruikt, is het van belang dat er geen lekken plaatsvinden. De mate van lek van een verpakking of product bepaalt vaak de levensduur of houdbaarheid van het product.

Top 3 Meest Gestelde Vragen over Vacuümpompen

Over vacuümpompen valt heel veel te vertellen. Geen vraag is hetzelfde: elk product vraagt om een andere toepassing, elke systeem werkt anders. Toch kunnen we grofweg een top 3 samenstellen van meest gestelde vragen over vacuümpompen.

Vacuümsystemen Ontwerpen

U kent Lameco waarschijnlijk van het leveren van vacuümpompen, vacuüm-gerelateerde onderdelen en de service en het onderhoud van vacuümpompen. Maar wist u ook dat wij in staat zijn om hele vacuümsystemen te ontwerpen?

KRAL

Het Oostenrijkse KRAL is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1950. Zij zetten zich in voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering door middel van extra investeringen en veel aandacht voor innovatie.

Ebara

Ebara is gespecialiseerd in vacuümpompen en dan zowel voorpompen als turbomoleculairpompen, die gebruikt worden voor de productie van semi-conductors.

Een Gecentraliseerd Vacuümpompen Systeem

Als u gebruik maakt van vacuümpompen in uw bedrijf is er een gerede kans dat u gebruik maakt van meer dan één pomp. Bij meerdere pompen is centralisatie van het systeem mogelijk een oplossing voor ongemakken in het werkklimaat, zoals warmteoverlast en herrie.

De Zwarte Kant van de Vacuümpomp

Een waarschuwing vooraf: Deze tekst is niet geschikt voor lezers met een zwakke maag! Bij vacuümpompen denkt men al gauw aan allerlei high-tech toepassingen. Toch wordt het ook vaak gebruikt voor de wat 'minder sexy' producten.

Direct een offerte aanvragen?

Indien u aangeeft wat u zoekt, presenteren wij u straks met genoegen onze scherpe aanbieding en opties.

Offerte aanvraag