De service afdeling van Lameco.

Met service bij Lameco kiest u voor duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen. Zo kunt u altijd snel schakelen. Onze gemotiveerde servicemedewerkers staan voor u klaar met expertise en een klantgerichte instelling. Met hun technische kennis zorgen zij effectief voor de juiste oplossing en een efficiënt onderhoudsplan. Zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats.

Op deze manier ontzorgen wij u compleet en bent u zeker van continuïteit in uw bedrijfsprocessen.

Op locatie

Onderhoud bij u op locatie.

Ontzorgen begint bij u op de werkvloer met preventief onderhoud op uw locatie. Hierbij vervangen wij alle filters en olie en controleren wij uw machines op functioneren en prestaties. Alle werkzaamheden worden per machine, op serienummer niveau, bijgehouden en u ontvangt na het onderhoud een servicerapport. Mocht er meer nodig zijn dan het preventieve onderhoud, kan dit aansluitend verzorgd worden in onze werkplaats.

In de werkplaats

Onderhoud in de werkplaats.

Voor onderhoud en revisies kunt u altijd terecht in onze werkplaats. Hier zijn alle onderdelen, gereedschappen en testapparatuur voorhanden om complexe onderhoudsklussen voor u uit te voeren. Na inspectie ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte mét inspectierapport voor het onderhoud aan uw machine(s). Na uw akkoord zorgen wij ervoor dat u weer zo snel mogelijk kunt beschikken over uw apparatuur. Zo is eventuele downtime in uw bedrijfsproces minimaal en kunt u weer verder.

Voor welke producten leveren wij service & onderhoud?

We verzorgen preventief onderhoud en leveren service aan uw installaties. We bieden daarmee de zekerheid van zorgeloos werkende apparatuur. We bieden gemoedsrust, onze hulp is snel ter plaatse in geval van storingen. Continuïteit en betrouwbaarheid is bepalend voor elk gezond bedrijfsproces.

Tankreiniging

Vacuümpompen

Vloeistofpompen

Ejectoren

Laboratorium apparatuur

Direct geholpen worden?

Ons technisch team staat voor u klaar.