Omdenken: voer juíst nu het onderhoud uit op vacuümpompen en tankwasmachines

Met de uitbraak van het COVID-19 zijn er spannende tijden aangebroken voor iedereen. Productieprocessen liggen tijdelijk stil, scholen zijn dicht, we mijden sociaal contact en werknemers wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook bij Lameco nemen we alle hygiënevoorschriften in acht en volgen we de richtlijnen van het RIVM op dagelijkse basis.

Deze tijdelijke stilstand heeft ons aan het denken gezet. Om de economische schade voor u zoveel mogelijk te beperken, proberen wij te denken in kansen. Daarom hebben we het volgende bedacht.

Lagere bezettingsgraad biedt ook kansen

Als er in uw bedrijf sprake is van een lagere bezetting door bijvoorbeeld minder vraag of lagere beschikbaarheid van werknemers, dan is dit het moment om uw vacuümpompen en tankwasmachines te laten onderhouden. Normaal gesproken is preventief onderhoud aan machines altijd een lastige kwestie. Downtime van het productieproces kost tijd en geld.

Beperk hinder van het onderhoud en bel ons! Stuur uw apparatuur naar ons op en wij zorgen ervoor dat uw apparatuur onderhouden wordt. Zo kunnen wij -met inachtneming van alle hygiënevoorschriften- ervoor zorgen dat u deze tijd zo nuttig mogelijk besteed.

Ons technische team staat klaar om uw vacuümpompen en tankwasmachines een onderhoudsbeurt te geven, zodat die weer 100% beschikbaar zijn als uw productieproces terug op volle toeren gaat draaien. Lameco biedt uitstekende service en denkt graag met u mee.

Vacuümpompen

Lameco is specialist op het gebied van vacuümpompen. Wij zijn niet gelimiteerd aan één bepaald merk en kunnen dus onderhoud verlenen aan allerlei soorten vacuümpompen van de merken Leybold, Atlas Copco, Edwards, Pfeiffer en klein onderhoud voor Busch. In verband met besmettingsgevaar voeren wij momenteel geen service op locatie uit. Daarom vragen wij u om de pompen op te sturen. Indien dat niet mogelijk is, dan kunnen wij uiteraard ook het transport verzorgen. Lees meer over onze vacuümpompen.

Tankwasmachines

Preventief onderhoud nodig voor tankwasmachines van Alfa Laval? Bel ons gerust. Lameco is specialist op het gebied van tankwasmachines en heeft monteurs klaarstaan om uw apparatuur van een servicebeurt te voorzien. Lees meer over tankreiniging bij Lameco.

Vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met al uw vragen.