Roterende sproeibollen

Toftejorg SaniMicro
Sanitaire, zelfreinigende roterende sproeibol voor kleine tanks met laag waterverbruik op lage druk. Geschikt voor tanks en reactoren met een inhoud van 0,05 tot 1 m³. Het dubbel kogellager maakt een montage in elke positie mogelijk (verticaal ondersteboven en horizontaal).
Meer info (pdf) [215 KB]

Toftejorg SaniMidget
Sanitaire, zelfreinigende roterende sproeibol voor tanks met een inhoud van 0,1 tot 10 m³. Efficiënte vervanger voor een vaste sproeibol omwille van zijn laag waterverbruik, lage druk en hogere reinigingsimpact.
Meer info (pdf) [87 KB]

Toftejorg MultiMidget
Roterende sproeibol voor tanks met een inhoud van 0,1-10 m³. Efficiënte vervanger voor een vaste sproeibol omwille van zijn laag waterverbruik, lage druk en hogere reinigingsimpact. Het dubbel kogellager maakt een montage in elke positie mogelijk (verticaal ondersteboven en horizontaal).
Meer info (pdf) [159 KB]

Toftejorg SaniMagnum
Sanitaire, zelfreinigende roterende sproeibol voor tanks met een inhoud van 5 tot 50 m³. Eveneens beschikbaar in een low flow versie voor middel grote tanks.
Meer info (pdf) [87 KB]

Toftejorg MultiMagnum
Roterende sproeibol voor tanks met een inhoud van 5 tot 50 m³. Het dubbel kogellager maakt een montage in elke positie mogelijk (verticaal ondersteboven en horizontaal).
Meer info (pdf) [96 KB]