Mengen en mixen

De Perfecte Mix

Het is van cruciaal belang om een effectieve mengoplossing te vinden. Welke techniek voor u geschikt is hangt af van uw applicatie en doelen. De breedte van ons aanbod, in combinatie met de diepte van onze applicatie-expertise, zorgt ervoor dat we u de best mogelijke mix kunnen leveren.

Roerwerken

Onze roerwerken zijn ideaal voor veel toepassingen, waaronder media met een hoge viscositeit of media die vezels of abrassieve ingrediënten bevatten. Door het unieke ontwerp kan u het energieverbruik tot 80% verlagen.

Rotary jet mixers

Onze ISO-Mix roterende jet mixers maken besparingen op andere manier, de high-intensity mixing vertaalt zich in een snelle terugverdientijd. Brouwerijen, bijvoorbeeld, hebben ze gebruikt om de fermentatie tijd te verkorten met 30%. Bij de roterende jet mixer is er geen geen asafdichting te onderhouden. Bovendien zijn er geen baffles nodig in de tank. Dit maakt het ontwerp en onderhoud van de tank lichter en eenvoudiger. De roterende jet mixers hebben ook een secundaire functie als tankcleaning apparatuur aan het einde van de meng-cyclus.Zodat ook daar geen behoefte is aan een extra investering.

Magnetische mixers

Als aanvulling op de roerwerken en roterende jet mixers zijn onze magnetisch mixers, waarvan de mogelijkheden uniek zijn in vergelijking met andere magnetisch aangedreven oplossingen. De rotor zweeft op een magnetisch veld, zowel in stilstand als in werking, zodat er nooit rechtstreeks contact is tussen de oppervlakken. Dit betekent dat er geen wrijving is, zelfs als de waaier is droogdraait, dat maakt dat onze magnetisch mixers bijzonder makkelijk schoon te maken zijn.